Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web35721/domains/brasmink.se/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_captcha/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/10/162510/brasmink.se/:/storage/configuration/wrappers/10/162510/brasmink.se/) in /storage/content/10/162510/brasmink.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/captcha.php on line 254 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web35721/domains/brasmink.se/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/10/162510/brasmink.se/:/storage/configuration/wrappers/10/162510/brasmink.se/) in /storage/content/10/162510/brasmink.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 200 Ysl L´eyeliner Noir | Brasmink.seYsl L´eyeliner Noir

Ysl L´eyeliner Noir

Ysl L´eyeliner Noir är en väldigt bra och lättapplicerad eyeliner. Ysl L´eyeliner Noir är en flytande eyeliner som har en liten, fin, pensel som är flexibel att måla med.
Ysl L´eyeliner Noir är oftalmologiskt testad och passar till alla hudtyper, även de känsligaste hudtyperna eftersom den är skonsam mot huden. För de som är kontaktlinsbärare så passar denna eyeliner perfekt, den irreterar inte ögonen och är som sagt lätt att applicera.
För att få en så snygg effekt av eyelinern som möjligt bör man följa formen på ögat när man applicerar denna. Man bör låta penseln följa med längs ögonfrans kanten för att på så vis färga fransroten. För de som vill ha en finare festlook kan man måla en lite bredare linje i inre ögonlocket som man gör bredare och bredare mot den yttre kanten av ögat. På så vis bildas en snygg vinge och man blir rätt på festen.