Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web35721/domains/brasmink.se/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_captcha/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/10/162510/brasmink.se/:/storage/configuration/wrappers/10/162510/brasmink.se/) in /storage/content/10/162510/brasmink.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/captcha.php on line 254 Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/web35721/domains/brasmink.se/public_html/wp-content/uploads/wpcf7_uploads/) is not within the allowed path(s): (/storage/content/10/162510/brasmink.se/:/storage/configuration/wrappers/10/162510/brasmink.se/) in /storage/content/10/162510/brasmink.se/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/modules/file.php on line 200 Vill du också ha vitare tänder? | Brasmink.seVill du också ha vitare tänder?

Då är du inte ensam! Idag blir det allt vanligare att bleka tänderna hemma. Tandblekningsmetoderna är skonsamma, bleker effektivt och kostar inte skjortan. Har du missfärgningar eller gula fläckar tar blekningsgelen effektiv bort detta under ett fåtal upprepade behandlingar.

De vanligaste tandblekningsmetoderna som finns på marknaden idag heter Dentaworks, Ease White och Simplesmile. Dessa produkter köper du via nätet och de har samma effekter som tandläkarens produkter, men till en tiondel av priset.

Det är mycket enkelt att bleka tänderna hemma. Med alla produkter som finns idag på marknaden skall du få med en tandskena så att du kan anpassa skenan själv efter dina tänder. På så vis kan du i lugn och ro låta dina tänder vila i skenan med blekningsgel under en viss tid på dygnet. Du kan på grund av detta även bleka dina tänder medan du sover.

Vi vill ta bort myterna om att det skulle vara farligt att bleka tänderna hemma. Idag finns vetenskapliga studier som visar att det uppkommer väldigt få förändringar på emaljens yta. Så länge som du följer anvisningarna för din produkt skall detta inte vara ett problem. Tänk också på att inte använda en för stark tandblekningsgel om du är nybörjare.

Läs mer om tandblekning på tbguiden.se. En informativ webbsida om tandblekning.

<